Handiger, sneller, meer mogelijkheden

Met ingang van 20 juni 2019 hebben we een nieuwe website – een volledig nieuw gebouwde website, omdat de oude website onvoldoende mogelijkheden bood tot upgraden. Was het veel werk? Enorm, meer dan we hadden gedacht, maar gelukkig waren we gek genoeg om het toch weer te doen... :-)

De meest opvallende veranderingen heb je natuurlijk al gezien:

 • De site heeft een andere naam gekregen: Do-More in plaats van Singles United. Zie de aparte blog over de naamsverandering.
 • Het zijn nu twee sites. Naast Do-More, een platform voor clubdates, is er DateMore, waar je individuele contacten kunt leggen. We hebben ervoor gekozen om deze twee verschillende concepten op verschillende sites onder te brengen, maar met het oog op kruisbestuiving hebben we ze wel met elkaar verbonden. Op de achtergrond is er één database, je hoeft ook maar één lidmaatschap af te sluiten, en als gebruiker kun je zelf kiezen waar je gebruik van wilt maken. Kijk desnoods even naar je Instellingen. Er is één overzichtelijke pagina, met je instellingen voor beide sites.
 • De site is geschikt gemaakt voor gebruik op je mobiel. Je hoeft dus niet meer steeds in te zoomen op je telefoon om een pagina te kunnen lezen.

 Daarnaast zijn er wat kleinere wijzigingen:

 • Je kunt nu meerdere profielfoto’s plaatsen. Kijk maar eens bij je profiel en klik dan op Profiel wijzigen. Onderaan kun je meerdere foto’s uploaden en je kunt kiezen welke foto als eerste zichtbaar is. Die foto verschijnt in een cirkeltje en er is een tool ingebouwd om zelf de plaats van het cirkeltje te bepalen. Ook kun je een foto kantelen als dat nodig is. We raden het van harte aan om een (of meerdere) nieuwe profielfoto’s te uploaden, omdat de oude foto’s er in dat cirkeltje soms een beetje raar uitzien.
 • Bij het starten van een clubdate kun je voortaan gebruik maken van onze locatiedatabase. Typ gewoon de eerste letters in van een locatie en in veel gevallen verschijnt dan direct het complete adres. Lekker makkelijk, zeker als je met een mobieltje op de bank zit.
 • We letten bij de aanmeldingen niet meer apart op mannen en vrouwen. Dat deden we wel bij Singles United, om een gelijk aantal mannen en vrouwen bij elkaar te brengen. We selecteren ook niet meer op opleidingsniveau; in de praktijk zijn de meeste leden HBO+.
 • Voor het starten van een clubdate heb je geen volledig lidmaatschap meer nodig. We hebben duizenden leden in ons bestand, van wie het grootste deel niet permanent een volledig lidmaatschap heeft. Ben jij zo iemand, dan kun je voortaan zonder lidmaatschapskosten een clubdate starten. Voor het deelnemen aan een clubdate vragen we wel een bijdrage; we kunnen nou eenmaal niet van de lucht leven (en het herbouwen van de site was bijna twee jaar werk).
 • Bij het starten van een clubdate hoef je niet meer je mobiele nummer in te vullen. We tonen het mobiele nummer dat in je profiel staat vermeld. Heb je daar geen mobiel nummer ingevuld, doe dat dan s.v.p. Je kunt daar ook aangeven aan wie je je nummer wilt tonen: alleen aan de mensen die naar jouw clubdate komen of aan iedereen die je profiel bekijkt.
 • We hebben een nieuwe ‘payment service provider’: niet meer Buckaroo maar Mollie. Daar merk je weinig van.
 • Je kunt clubdates organiseren die exclusief voor singles zijn – kwestie van een vinkje zetten als je een clubdate indient. Dat kon bij Singles United natuurlijk ook, maar dat werkte de laatste jaren niet meer zo goed, omdat er steeds meer niet-singles lid waren. Bij Do-More werkt het echt: mensen die in hun profiel hebben aangegeven dat ze ‘momenteel niet beschikbaar’ zijn voor een relatie, kunnen zich dan niet aanmelden. De clubdate is echt ‘singles only’.
 • We hebben blogs – je bent er nu een aan het lezen. Je kunt ook zelf een blog insturen natuurlijk.
 • De berichten die je uitwisselt met andere leden zien er meer uit als chatberichten en minder als mailtjes.
 • Als je andere leden blokkeert kunnen ze zich niet aanmelden voor clubdates die jij organiseert. (Ze kunnen ook niet je profiel zien of je een berichtje sturen, maar dat was al zo.)

Er zijn ook wat dingen verdwenen, zoals de succesformules, het forum en de mogelijkheid om introducés uit te nodigen die zich dan de eerste keer gratis mogen aanmelden voor een clubdate. Dat droeg te weinig bij. Je kunt nog wel steeds introducés aanbrengen. Stuur ons even een mailtje, dan krijg je voor ieder nieuw lid dat je aanbrengt een maand volledig lidmaatschap cadeau - daar doen we niet moeilijk over.

 

20 juni 2019