Bye-bye SU, welkom Do-More en DateMore

We hadden het natuurlijk al aangekondigd: we zijn bezig met een nieuwe website. Technisch bij de tijd en ook goed te gebruiken op je mobiel. Die nieuwe website hebben we aangegrepen om meteen ook het concept van Singles United wat op te schudden. In de nieuwe opzet zijn het twee websites, met een nieuwe naam: Do-More en DateMore.

Singles United is ooit begonnen als een alternatief voor de gewone datingsite, waar je altijd maar moet afwachten met wie je hebt zitten mailen. Daarom een clubdate: een date met meerdere mensen. Dat is relaxter dan één op één daten en je ziet elkaar meteen in het echt. Een site vol activiteiten, met een vleugje dating. ‘Heb een leuke tijd (en ontmoet de liefde van je leven).’ Zo ondertekenden we onze mailtjes.

Het is fantastisch wat er sindsdien allemaal is gebeurd. Duizenden clubdates en ontelbare stelletjes (we hebben ze niet geteld). En meer dan we hadden gedacht: heel veel vriendschappen.

Inmiddels zijn we bijna negen jaar verder en voor ons gevoel is ‘het vleugje dating’ iets minder geworden. Singles United is vooral een activiteitensite, een grote vriendenclub die steeds nieuwe mensen verwelkomt, maar waarom dan specifiek voor singles? Moeten alle (pasgevormde) stelletjes maken dat ze wegkomen? Dat hoefde natuurlijk al niet – je kon sinds enige tijd aanvinken dat je ‘momenteel niet beschikbaar’ was voor een relatie – maar de naam Singles United suggereerde toch anders. Daarom hebben we helaas, met pijn in ons hart, afscheid genomen van deze mooie naam.

Bye-bye Singles United, welkom Do-More en DateMore.

Do-More biedt hetzelfde als wat SU bood: een platform voor clubdates, een plek om elkaar te ontmoeten, om samen leuke dingen te ondernemen. Nog steeds zul je daar heel veel singles tegen het lijf lopen – je kunt zelfs clubdates organiseren die exclusief voor singles zijn. Maar de site staat vanaf nu nog meer open voor mensen met een relatie. Omdat die ook graag activiteiten ondernemen en nieuwe vrienden maken.

Daarnaast is er nu DateMore, waar je gericht kunt zoeken naar mensen die gevonden willen worden. Toch een datingsite, maar dan wel met dezelfde insteek als SU:  blijf niet te lang profielen bekijken, ga elkaar ontmoeten. Alleen in het echt zie je wie er echt bij je past.

En vind je bij DateMore zo snel geen leuke date, dan kijk je gewoon bij Do-More. Met één abonnement ben je lid van beide sites.

We gaan ervan uit dat je snel vertrouwd zult zijn met de nieuwe site(s). En we zijn ook heel benieuwd naar je reactie!


20 juni 2019

Lees ook onze blog De nieuwe site in detail