FAQ
Moet ik een profielfoto plaatsen?
Als je alleen even wilt rondkijken op de site hoeft het niet. Wil je contacten leggen dan is het wel een goed idee. Met een foto krijg je veel meer reacties.
Kan ik mensen volgen?
Je kunt mensen toevoegen aan je favorieten. Je kunt die profielen dan makkelijk weer terugvinden. Ook is het mogelijk om op de hoogte te blijven als iemand zich aanmeldt voor een clubdate (behalve als de ander die optie heeft uitgezet).
Ben ik nu ook lid van Do-More?
Do-More en DateMore zijn twee websites die op de achtergrond met elkaar zijn verbonden: ze gebruiken dezelfde database. Met één abonnement ben je lid van beide sites.Heb je geen belangstelling voor Do-More? Je kunt bij je instellingen aangeven welke mailtjes je wel en niet wilt ontvangen.
Wat zijn de kosten voor lidmaatschap?
Als je alleen even wilt rondkijken op de site, kan dat prima met een gratis lidmaatschap. Wil je ook profielen kunnen bekijken en contacten leggen, dan heb je wel een volledig lidmaatschap nodig. Je kunt dan ook gebruik maken van alle mogelijkheden die onze zustersite Do-More biedt, zoals deelnemen aan clubdates en clubdates starten. Zie ook de aparte pagina met kosten.
Zit ik ergens aan vast?
Nee, je zit nergens aan vast. Je bepaalt zelf of je een volledig lidmaatschap neemt, en dit wordt nooit automatisch verlengd.
Kan ik andere mensen blokkeren?
Dat kan. Als je iemand blokkeert kan die ander niet meer je profiel zien en je ook geen berichten sturen. Organiseer je een clubdate, dan kan die persoon zich niet aanmelden.
Hoe staat het met privacy?
Je persoonlijke gegevens zijn afgeschermd voor zoekmachines, behalve je gebruikersnaam. Ook je profielfoto is niet zichtbaar via zoekmachines. Uiteraard spelen we geen gegevens door aan andere partijen. Zie ook onze privacyverklaring.
Zijn mijn gegevens overgezet vanuit Singles United?
Als je lid was van Singles United (SU) dan zijn je gegevens overgezet naar DateMore en Do-More, die één database delen. Je inlognaam, je wachtwoord, je e-mailadres, je profiel, je instellingen, je berichten. Uiteraard kun je de gegevens in je profiel altijd aanpassen, evenals je instellingen.